Футбол

В усьому «винен» Шахтар: Суркіс пояснив свою гучну заяву і був змушений виправдовуватися за неї

Дмитро Вєнков
Переглядів 13082
6 голосів
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо (Київ)
Президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що його слова про те, що півзахисник біло-синіх Микола Шапаренко коштує 300 мільйонів євро, були жартом. Бізнесмен пояснив, що підштовхнуло його так сказати.

У лютому 2024 року хавбек Шахтаря Георгій Судаков продовжив контракт з «гірниками», після чого гендиректор клубу Сергій Палкін на своїй особистій сторінці в інстаграмі опублікував спільне фото з гравцем та підписом 150 млн, що могло натякати на клаусулу.

У відповідь на такий епатажний жест президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що, якщо Судаков коштує 150 млн, то його півзахисник Микола Шапаренко потягне на усі 300 млн.

Все ж Суркіс визнав, що це було занадто з його боку.

«Як президент клубу я пожартував, що Шапаренко коштує 300 мільйонів, тому що хтось з Шахтаря сказав, що Судаков коштує 150 мільйонів. Але ні один, ні інший не коштує таких грошей».

Бізнесмен заявив, що ні Судаков, ні Шапаренко насправді не коштують заявлених сум.

«Усі розумні люди розуміють, що я пожартував, а диванні журналісти писали, що 300 мільйонів коштує один, а 150 мільйонів інший. Але я пожартував, можливо недоречно», – сказав Суркіс в інтерв'ю Ігорю Циганику.

Трансфермаркт на сьогодні оцінює вартість Шапаренка у 10 млн євро, а Судакова – у 35 млн євро.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн