Футбол

УАФ завершила розслідування матчу Минай – Динамо, де був задіяний друг Мілевського: є підозра нечесної гри

Віктор Глухенький
Переглядів 1042
1 голос
Будинок футболу та логотип УАФ. Фотоколаж: Google
Комітетом з етики та чесної гри УАФ завершено службове розслідування за фактом можливого впливу (маніпулювання) на результат матчу 16-го туру Української Премʼєр-Ліги сезону-2023/2024 між Минаєм та Динамо.

За інформацією пресслужби УАФ, станом на сьогодні, 27 серпня 2024 року, службою внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань превентивними заходами було попереджено вплив (маніпулювання) у матчі 16-го туру УПЛ сезону 2023/2024 років між закарпатським Минаєм та київським Динамо.

Відомо, що у ході службового розслідування були опитані представники Минаю та представник третьої не названої сторони. Також здійснено відрядження до закарпатського клубу та проведено поліграфічні дослідження на, так званому, детекторі брехні. 

🔥Читайте також: Друг Мілевського організовував договірняки в Білорусі? Третьяк вляпався у черговий скандал

Усі зібрані матеріали передано на розгляд до КДК УАФ. Також у ході розслідування комітетом виявлені нові факти порушення Кодексу етики та чесної гри, на підставі яких розпочато нове, окреме службове розслідування щодо деяких футболістів Минаю, імена яких не розголошуються.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн