Футбол

«У мішок і з мосту»: Леоненко без вагань назвав гравців Шахтаря, яких потрібно виставити за двері

Дмитро Вєнков
Переглядів 839
3 голоси
Віктор Леоненко. Скрін: YouTube
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко висловився про кадрову ситуацію в Шахтарі після гостьової поразки «гірників» від Олександрії (3:4) у рамках четвертого туру чемпіонату України.

Футбольний експерт Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua дав коментар за підсумками матчу Олександрія – Шахтар (3:4) в четвертому турі УПЛ.

Леоненко на фоні жахливої гри донеччан в обороні поміркував над питанням чому Маріно Пушич продовжує тримати в запасі центрального захисника Алаа Грама.

«Тут питання до того, хто купував. Тренер не ворог собі й слабаків ставити до складу не буде. Можливо, новачкам ще потрібен час, адже і при Луческу так було, може, є зайва вага або ще якісь чинники».

Колишній футболіст не стримував себе та заявив, що не бачить сенсу у купівлі резервістів.

«Але для мене незрозуміла купівля футболістів, які сидять у запасі. Їх у мішок і з мосту! Можливо, Шахтар просто обдурили й «втюхали» цих гравців. Нахрена купувати запасних, якщо можна давати шанс своїм з Академії?», – сказав Леоненко.

  • Шахтар після чотирьох проведених матчів поки посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі шість очок;
  • У наступному турі 1 вересня підопічні Пушича в гостях протистоятимуть Кривбасу.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн