Футбол

Чемпіонат України поніс втрату: УПЛ виключила відомий футбольний клуб і назвала два варіанти виходу з ситуації

Дмитро Вєнков
Переглядів 327
3 голоси
Емблема Дніпра-1, фото: СК Дніпро-1
В УПЛ повідомили про результати загальних зборів учасників ліги, де обговорювали заяву СК Дніпро-1 щодо зняття зі змагань та можливі варіанти для заміни клубу в сезоні-2024/25.

Пресслужба УПЛ повідомила про результати загальних зборів учасників ліги, на яких обговорювали заяву Дніпра-1 про зняття зі змагань та можливі варіанти для заміни цієї у найближчій кампанії.

Отже, представники клубів вирішили задовольнити прохання Дніпра-1 виключити його зі складу учасників змагань. Після чого за результатами рейтингового голосування визначили дві пропозиції на розгляд та затвердження Виконкому УАФ відповідно до статті 5 Регламенту для заміни дніпрян:

  • Перша, яка набрала найбільше голосів, – надати місце в УПЛ Минаю;
  • Друга – провести перехідний турнір за участі чотирьох команд (Минай, Металіст 1925, Лівий Берег та Епіцентр), переможець якого гратиме в УПЛ у наступному сезоні.

Остаточне рішення з цього питання має затвердити Виконком УАФ;

  • Сезон УПЛ-2024/25 має стартувати вже 3 серпня;
  • Раніше ситуацію про зняття Дніпра-1 зі змагань в ексклюзивному інтерв’ю Sport-express.ua прокоментував комерційний директор клубу В’ячеслав Фрідман;
  • Позицію Минаю, який потенційно може замінити дніпрян в УПЛ, також нашому сайту висловив генеральний менеджер «лисиць» Мирослав Небесник.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн