Футбол

З Дніпра-1 розбіглися майже всі футболісти: Фрідман поставив крапку і сказав, хто гратиме за команду

Дмитро Вєнков
Переглядів 1277
2 голоси
В'ячеслав Фрідман. Фото з відкритих джерел
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів про нинішню ситуацію в дніпровському клубі, який є близьким до припинення свого існування.

Функціонер Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман в ексклюзивному інтерв’ю Sport-express.ua відповів, чи правда дніпровський клуб заради свого порятунку готовий об'єднатися з неназваним клубом Першої ліги.

«Ми працюємо в різних напрямках і розглядаємо багато варіантів, і такі зокрема. Але поки все складно, усі взяли час на роздуми. Час до початку чемпіонату (3 серпня) ще є. Зняття банів займає близько 10-15 днів».

Також він відповів, як клуб збирається виходити з ситуації із кадровим дефіцитом. В першій команді з гравців, що були у минулому сезоні, перебувають лише 11 виконавців. Але в найближчий час ще чотири футболісти мають піти в Карпати і Металіст 1925.

«Ми усвідомлюємо, що Дніпру-1 буде не вистачати футболістів, тому вже є домовленості з деякими клубами про річну оренду гравців. А взимку нехай новий інвестор уже сам складає бюджет для комплектації команди», – сказав Фрідман.

  • Зазначимо, що 25 липня та 1 серпня Дніпру-1 треба грати матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти угорської Академії Пушкаша (перший матч номінально вдома);
  • 3 серпня дніпряни мають стартувати в УПЛ домашнім поєдинком із ЛНЗ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн