Футбол

«Ми сварилися, потім мирилися, багато сперечалися!»: Циганик попрощався з Луческу, розкривши майбутнє тренера

Віктор Глухенький
Переглядів 8609
0 голосів
Ігор Циганик та Мірча Луческу. Фото: Інстаграм
Футбольний коментатор Ігор Циганик прокоментував демарш Мірчі Луческу з посади головного тренера Динамо, розповівши про особисті відносини з румуном.

Ігор Циганик після очної, прощальної зутрічі з Мірчею Луческу, розповів про відносини з колишнім головним тренером київського Динамо, який самовільно подав у відставку наприкінці минулого тижня.

«Майже вся моя журналістська карʼєра у Києві пройшла за часів Луческу - спочатку він був у Шахтарі, потім у Динамо!

У нас були різні стосунки! Ми сварилися, потім мирилися, багато сперечалися! Це людина яка завжди жила футболом!».

Також Циганик розповів, що Луческу, виявляється, міг покинути Динамо ще минулого літа. І додав – Луческу ще не сказав свого останнього слова у великому футболі.

«Минулого літа він міг поїхати з Києва до Стамбула, але вирішив у військовий час залишитися в Динамо!

Після розмови у мене не склалося враження, що Луческу залишає футбол! Здається, що він ще хоче і може працювати! Тому я побажав йому удачі і натхнення!», – написав Циганик на своїй сторінці в Інстаграм

  • Мірча Луческу тренував київське Динамо з 2020 по 2023 роки.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). 
  • Після поразки від Шахтаря в 13-му турі (0:1) в активі Динамо залишилося 16 очок за підсумками десяти зіграних поєдинків. Наразі біло-сині посідають восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі Динамо на виїзді зіграє проти поточного лідера чемпіонату Кривбаса. Поєдинок в Кривому Розі заплановано на 12 литсопада. Початок гри о 13:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн