Футбол

«Будемо підписувати легіонерів»: президент клубу УПЛ здивував заявою щодо українських футболістів

Євген Чепур
Переглядів 275
0 голосів
Іван Надєїн. Фото: Google
Президент Вереса Іван Надєїн висловився стосновно трансферної політики рівненського клубу та розказав, у яких країнах його команда буде шукати підсилення.

Іван Надєїн в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу» заявив, що Верес планує зимові трансфери, але посилення буде відбуватися за рахунок легіонерів.

«Ми ведемо гравців і новий спортивний директор вже ефективно включився в роботу. Безперечно ми хочемо підсилити всі позиції. На жаль, український ринок гравців достатньо вузький, тому ми будемо підписувати легіонерів».

Президент рівненської команди сказав, що клуб буде працювати на бразильському трансферному ринку, а ось з африканцями є проблеми з оформленням.

«Сьогодні у нас вже є два бразильця, можливо, будемо опрацьовувати цей вектор. Можна спробувати африканський вектор, як деякі наші клуби, але там є проблеми з візами. 

Немає прямого перельоту і щоб попасти в Україну треба робити європейську візу. Це ускладнює процес і деякі клуби займаються африканськими гравцями по пів року. З бразильцями у цьому плані простіше», — сказав Надєїн.

  • Після 11-ту турів в українській Прем'єр-лізі, Верес перебуває в підвалинах турнірної таблиці: шість очок, 15-й щабель.
  • В наступному турі команда Сергія Лавриненка на виїзді зіграє проти закарпатського Минаю. Поєдинок має відбутися 29 жовтня. Початок гри о 13:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн