Футбол

«Рішення не було для мене легким»: перші слова Пушича після призначення в Шахтар

Віктор Глухенький
Переглядів 1908
0 голосів
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Новий головний тренер Шахтаря Маріно Пушич розповів, чому пристав на пропозицію донецького клубу. І відверто зізнався, що рішення було обдуманим і не легким.

Вже за кілька годин в Іспанії чемпіон України донецький Шахтар розпочне поєдинок третього туру групового етапу ліги чемпіонів проти Барселони.

Цей матч стане дебютом на чолі «гірників» для їх нового головного тренера Маріно Пушича, який лише вчора, 24 жовтня, підписав всі офіційні папери.

«Рішення не було для мене легким, адже я отримував задоволення і мав великі успіхи, працюючи з іншими колегами у Феєноорді. 

Я мав гарні передчуття щодо цього проекту та людей, вони змогли переконати мене в цьому. І я бачу великий потенціал у цієї молодої команди. Тож поєднання цих двох речей змусило мене зробити новий крок», – сказав Пушич в інтерв’ю клубній пресслужбі Шахтаря.

  • Початок гри у Барселоні о 19:45 за київським часом.
  • До укладання трудової угоди з Шахтарем Маріно Пушич раніше працював асистентом головного тренера в голландських клубах – Феєноорді, АЗ з Алкмаара, Твенте, Вітессі та НАК Бреді.
  • Контракт між Шахтарем та Пушичем підписано до кінця сезону-2025/2026 років.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн