Футбол

Колос на виїзді мінімально обіграв Олександрію: відео красивого голу Лучкевича

Дмитро Чорнобай
Переглядів 312
0 голосів
Колос. Фото: Google
У матчі 11 туру чемпіонату України Олександрія у себе вдома приймала ковалівський Колос. Поєдинок завершився мінімальною перемогою гостей.

Сьогодні, 21 жовтня, відбувся матч 11 туру УПЛ. Олександрія у домашньому поєдинку мінімально поступилась ковалівському Колосу.

Господарі поля активніше розпочали перший тайм, створивши декілька моментів. Ближче до перерви Колос перехопив ініціативу, перетворивши її у гол – на 45-й хвилині Валерій Лучкевич потужним ударом з неробочої, лівої ноги відправив м'яч у сітку воріт.

Друга половина зустрічі пройшла без забитих голів, проте із червоної карткою. Гравець Колоса Кирило Петров отримав пряму червону картку за грубий фол проти захисника Олександрії Сергія Логінова.

Олександрія – Колос – 0:1

Гол: Лучкевич, 45

21 жовтня. 19:00. Олександрія. Стадіон «КСК Ніка»

  • Колос вперше з 12 серпня здобув перемогу в УПЛ, а ось Олександрія не знає смаку перемог дев'ять ігор поспіль в чемпіонаті України.
  • Поразка залишила підопічних Руслана Ротаня на 12-му місці в турнірній таблиці з дев'ятьма очками в активі. У Колоса наразі 15 балів та восьме місце.
  • У наступному турі чемпіонату України Олександрія вдома зіграє проти львівського Руху. Гру заплановано на 28 жовтня. Початок о 18:00.
  • Колос 28 жовтня поміряється силами з київським Динамо у домашній грі. Матч розпочнеться о 15:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн