Футбол

«В нас були різні розмови із Ребровим»: Мельгоса – про кадрові втрати молодіжки напередодні матчу з Англією

Віктор Глухенький
Переглядів 599
0 голосів
Унаї Мельгоса. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України (U21) Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від поєдинку відбору до Євро-2025 проти команди Англії.

Унаї Мельгоса перед грою з англійцями запевнив, що налаштування в таборі синьо-жовтих бойове і всі хлопці мають відмінний настрій.

«Зі всіма гравцями все добре. Після струсу мозку в Олега Очеретька ми один день спостерігали за гравцем, але з ним також все добре. Є пошкодження у Данила Скорка, але ми готові до гри». 

Ми знаємо можливості Англії. Там хороші гравці, тому маємо бути своєю найкращою версією, щоб змагатися з ними. Працювали впродовж цього тренувального табору і попереднього також. У вересні ми виконували необхідну роботу. Сподіваюся, що зможемо позмагатися з Англією».

Розповів Мельгоса і про комунікацію з наставником головної, національної збірної України Сергієм Ребровим.

«В нас були різні розмови із Ребровим. Ми намагаємося дотримуватися інструкцій, які він дає нам, та його порад.

Контактуємо, бо деякі гравці молодіжної команди можуть миттєво перейти до національної. Тому треба бути готовим виконувати ті вимоги, які є в головного тренера», – розповів Мельгоса в інтерв’ю «Суспільне Спорт».

  • У першому турі відбору до Євро-2025 молодіжна збірна України здобула мінімальну перемогу у матчі проти Північної Ірландії (1:0).
  • В другій грі синьо-жовті були більш переконливими і розтрощили Люксембург (3:0).
  • Наступний поєдинок підопічні Унаї Мельгоси проведуть сьогодні, 16 жовтня, проти фаворита групи F Англії. Гра пройде у словацькому місті Кошице. Початок матчу о 19:30.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн