Збірна України обіграла Північну Ірландію: молодіжна команда з перемоги стартувала у відборі Євро-2025

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2460
0 голосів
Збірна України обіграла Північну Ірландію: молодіжна команда з перемоги стартувала у відборі Євро-2025
Україна – Північна Ірландія. Фото: УАФ
Молодіжна збірна України з футболу переможно почала відбір до чемпіонату Європи 2025 року. В стартовому матчі кваліфікації команда Унаї Мельгоси перемогла однолітків з Північної Ірландії.

12 вересня матчем проти Північної Ірландії, який проходив у словацькому Попраді, розпочався відбір на чемпіонат Європи 2025 року для молодіжної збірної України.

Підопічні Унаї Мельгоси одразу взяли гру під власний контроль, починаючи створювати гостроту біля воріт суперника, але забити ніяк не вдавалося, попри чималу кількість нагод. Так збірна України закінчила першу половину з нульовою нічиєю.

Бажання відзначитися у воротах суперника у другому таймі в синьо-жовтих нікуди не ділося, але на забитий м’яч довелося почекати чимало. На 70 хвилині спрацювала зв’язка з львівського Руху: Роман обігрався з Квасницею та з лінії карного майданчика поклав м’яча у ворота.

Гол збірної України дивіться у Telegram-каналі FanDay за посиланням

Далі збірна України довела матч до переможного кінця, надалі не даючи створити супернику нагоди, щоб забити, адже команда Північної Ірландії за гру мала лише два удари в площину. В підсумку команда Мельгоси почала відбір на Євро-2025 з перемоги.

Футбол. Відбір на Євро-2025 (U-21).

Україна – Північна Ірландія – 1:0

Гол: Роман 70

  • Нині збірна України ділить з Англією 1-2 місця в групі. У обох команд – по три очки, але у «родоначальників футболу» краща різниця м'ячів (3:0).
  • Наступний матч «синьо-жовтих» у відборі до Євро-2025 відбудеться рівно за місяць – 12 жовтня на виїзді проти Люксембургу.