Збірна України розгромила Люксембург: молодіжна команда показує стовідсотковий результат у відборі Євро-2025

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2070
0 голосів
Збірна України розгромила Люксембург: молодіжна команда показує стовідсотковий результат у відборі Євро-2025
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
У четвер, 12 жовтня, молодіжна збірна України U-21 на виїзді здолала Люксембург (3:0) в рамках кваліфікації до Євро-2025. Результат у складі синьо-жовтих зробили голи Ігоря Краснопіра, Богдана В’юнника та Іллі Квасниці.

Збірна України U-21 перемогла Люксембург (3:0) у поєдинку відбору до Євро-2025.

Відкрив рахунок у матчі на 45-й хвилині нападник Оболоні Ігор Краснопір із передачі захисника Руха Віталія Романа. Цей гол став для нього дебютним за молодіжну збірну. Варто також зазначити, що розпочав цю гольову атаку класним вертикальним пасом опорник Динамо Володимир Бражко.

Закріпив перевагу гостей на 69-й хвилині гри форвард Шахтаря Богдан В’юнник, якому асистував вінгер Динамо Назар Волошин.

До розгромного на 90+4-й хвилині поєдинку рахунок довів нападник Руха Ілля Квасниця, який вийшов на заміну. Асистував йому В'юнник.

Люксембург U-21  – Україна U-21 – 0:3

Голи: Краснопір, 45, В’юнник, 69, Квасниця, 90+4

12 жовтня. 20:30. Еш-сюр-Альзетт. Стадіон «Еміль Майріш»

  • Зазначимо, що наша «молодіжка» після двох зіграних матчів набрала шість очок та посідає друге місце у своїй групі (різниця м'ячів – 4:0).
  • Наступний поєдинок підопічні Унаї Мельгоси проведуть 16 жовтня проти Англії та стадіоні «Кошицька футбольна арена» у Кошице (Словаччина).