Футбол

«Трофеї виграє захист, однак це не випадок Динамо»: названо гравця, який зможе принести Луческу чемпіонство

Євген Чепур
Переглядів 1059
0 голосів
Андрій Ярмоленко. Фото: Динамо
Відомий український футбольний журналіст Володимир Звєров поділився своєю думкою щодо матчу в Житомирі, в якому Полісся обіграло Динамо із рахунком 3:2 та назвав найважливішого гравця для столичного гранду.

Полісся на своєму полі приймало Динамо у десятому турі чемпіонату України. Кияни двічі вели у рахунку завдяки дублю Віталія Буяльського, але житомирська команда зуміла переломити хід зустрічі і у меншості вирвати перемогу – 3:2.

Володимир Звєров вважає, що в атаці команда Мірчі Луческу діє набагато краще, ніж в обороні.

«Як Динамо вигравало більшість матчів цього сезону? Атака киян по суті вигравала у своєї ж оборони. Доставити швидко м'яч поближче до чужого штрафного, а там будуть комбінації, багато дотиків, удари». 

Журналіст заявив, що у грі з Поліссям киянам не вистачало Андрія Ярмоленка.

«Проти Полісся Динамо вийшло без Ярмоленка, і це стало ключовим фактором «такої гри». Та кількість суперників, які концентрували увагу на Ярмоленку, дозволяла знаходити більше коридорів для інших».

Саме досвідчений вінгер, на думку коментатора, і є тим гравцем, який може допомогти столичній команді стати чемпіонами УПЛ.

«Чув певні суперечки, наскільки Ярмоленко у свої скоро 34, може бути двигуном Динамо. Двигуном може й ні, але бортовим комп'ютером - 100%. 

Без нього Динамо не виграє цей чемпіонат. Трофеї виграє захист, однак це не випадок Динамо 23/24», — написав Звєров у своєму телеграм-каналі.

  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) Динамо має в активі 15 очок та посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступній грі підопічні Мірчі Луческу вдома прийматимуть Дніпро-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн