Футбол

«В Зорі не було ні Ярмоленка, ні Буяльського»: Дулуб спрогнозував, чи зможе Бражко замінити Сидорчука в Динамо

Євген Чепур
Переглядів 1721
0 голосів
Олег Дулуб. Фото: ЛНЗ
Головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб поділився думками щодо шансів півзахисника київського Динамо Володимира Бражка стати повноцінною заміною Сергію Сидорчуку.

Сьогодні, 23 вересня, у рамках восьмого туру УПЛ ЛНЗ на своєму полі прийме Динамо.

Олег Дулуб зізнається, що не знає, як столичний гранд переживе втрату Сергія Сидорчука, який перейшов до бельгійського Вестерло.

Білоруський фахівець впевнений, що Володимиру Бражку, якого розглядають, як потенційну заміну колишньому капітану, буде важко.

«Дуже складно Володимиру буде влитися, щоб команда через нього будувала гру. Потрібно розуміти, що в вимоги в Динамо та Зорі дуже відрізняються».

Наставник ЛНЗ вважає, що у Динамо Бражко опиниться під психологічним тиском.

«Одна справа ‒ грати в команді, яка стала приємною несподіванкою та зовсім інша, коли твоя гра щотижня буде під мікроскопом.

В Зорі в тебе не було ні Ярмоленка, ні Буяльського, які за футбольними та людськими якостями є справжніми авторитетами у цій команді», — сказав Дулуб в ексклюзивному інтерв’ю для Спорт Експрес

  • Наразі ЛНЗ йде на 11 місці в УПЛ, маючи сім очок після семи зіграних матчів. Це перший сезон у Прем'єр-лізі для черкаського клубу.
  • Динамо, під керівництвом Мірчі Луческу, в свою чергу має дев'ять балів, проте кияни провели всього чотири зустрічі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн