Футбол

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна опустилась на 18 місце після поразки Шахтаря в ЛЧ та нічиєї Зорі в ЛК

Віктор Глухенький
Переглядів 1296
0 голосів
Фото: ФК Шахтар
За підсумками єврокубкового тижня Україна набрала одне очко в таблицю коефіцієнтів УЄФА. Його заробила Зоря, яка зіграла внічию з Гентом в поєдинку групового етапу Ліги конференцій (1:1).

Падіння триває. За підсумками єврокубкового тижня представники української Прем’єр-ліги, Шахтар та Зоря, заробили один бал на двох, після чого Україна опустилась на 18-ту сходинку в рейтингу УЄФА.  

Чемпіон УПЛ Шахтар очок Україні не приніс, програвши Порту в Лізі чемпіонів (1:3), а здобута нічия Зорі в матчі Ліги конференцій проти Генту (1:1), пройшовши калькуляцію – очко розділене на 5 (кількість представників України в єврокубках на початку сезону) дало Україні мізерні 0,2 бала в таблицю коефіцієнтів.

Кількість балів України виросла з 25,600 до 25,800, проте вона опустилася з 17-го місця в таблиці коефіцієнтів на 18-те, пропустивши вперед Чехію.

  • В наступній грі в Лізі чемпіонів донецький Шахтар на виїзді зіграє проти бельгійського Антверпену. Гру заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.
  • У Лігзі конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн