Футбол

Арбітр УПЛ пройшов поліграф після скандалу в матчі Полісся – Верес: деталі ситуації, яка виникла після гри

Дмитро Чорнобай
Переглядів 2277
0 голосів
Віктор Копієвський. Фото: УПЛ
Арбітр УПЛ Віктор Копієвський був вимушений проходити поліграф після скандального рішення, яке він ухвалив у матчі шостого туру між Поліссям та Вересом.

15 вересня відбувся матч шостого туру чемпіонату України. Полісся у домашньому поєдинку здобуло перемогу (2:1) над Вересом.

Ключовим епізодом зустрічі стало призначення пенальті після влучання м’яча в руку захиснику рівнян Протасевичу, який не міг уникнути контакту з м’ячем після рикошету.

Головним арбітром поєдинку був Олександр Афанасьєв, а роботою VAR керував Віктор Копієвський.

Саме останній повпливав на рішення Афанасьєва призначити пенальті у ворота рівненського клубу, гол з якого і вирішив долю поєдинку.

Головний суддя після перегляду повтору змінив свою першочергову думку щодо відсутності підстав для пенальті.

«Арбітр VAR Копієвський, який покликав Афанасьєва передивлятися епізод, ходив на поліграф в УАФ. Можливо, нехай нам розкажуть чому останнім часом спостерігачі арбітражу УПЛ ставлять дуже багато поганих оцінок арбітрам? Офіційно не оголошується, але серед кабінетів ходять такі розмови», – розповів Зверов ютуб-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

Раніше спортивний директор Вереса Юрій Габовда розкритикував суддівство після матчу шостого туру УПЛ проти Полісся (1:2) та пояснив причину свого обурення.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн