Футбол

«Усі гравці хотіли більшого»: Ярмоленко – про матчі з Італією та Англією

Дмитро Чорнобай
Переглядів 409
0 голосів
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко розповів, що гравці та тренерський штаб хотіли здобути більше балів у матчах з Англією та Італією.

 Андрій Ярмоленко розповів, які плани мали гравці на матчі з Англією та Італією:

«У двох матчах ми здобули лише одне очко. Думаю, тренерський штаб та усі гравці хотіли більшого. Програвати ніхто не любить, але це футбол. Найголовніше – виходити з цих ситуацій. Думаю, по самовіддачі у наших уболівальників ні до кого не має бути претензій.

Усі хлопці віддавалися на полі, але, як я вже казав, треба розуміти, що рівень збірних Англії та Італії ледь не найвищий у світі, тому нам було нелегко протистояти їм», – заявив Андрій у коментарі для клубного сайту Динамо.

Нагадаємо, що збірна України у вересні провела два матчі відбору на Євро-2024: 1:1 з Англією та поразка 1:2 проти Італії.

  • Україна провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • В останньому турі Україна зіграє у домашньому матчі з 20 листопада.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн