Бокс

«Бій Ф’юрі – Усик мертвий»: промоутер Джошуа назвав переможця поєдинку Тайсона з Нганну

Дмитро Вєнков
Переглядів 2783
0 голосів
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну. Фото: Getty Images
Промоутер британського боксера хевівейту Ентоні Джошуа Едді Хірн вважає, що в бою між володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі та ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну насправді переміг саме дебютант.

Едді Хірн висловився щодо бою між британцем Тайсоном Ф’юрі та камеруно-французьким бійцем Франсісом Нганну.

«Я дійсно спантеличений. Я не можу в це повірити. По-перше, я відчуваю, що Нганну пограбували. Він відправив його в нокдаун, і ніхто нічого не зробив у бою, бій був огидним, але Нганну виграв його».

На думку промоутера, Ф’юрі відверто провалив бій, попри кінцеву перемогу.

«Ви говорите про хлопця, який ніколи раніше не боксував, я поважаю його, тому що він був кращий, ніж я думав. Ф'юрі виглядав так, ніби ніколи раніше не вдягав пару боксерських рукавичок. Не знаю, можливо, він не тренувався чи думає про бій з Олександром Усиком, він був просто жахливим».

Хірн заявив, що його клієнт тепер повинен зійтися із Нганну, а потім із Ф’юрі.

«Нганну заслужив на великий бій, нехай Ей Джей вийде і нокаутує його за три раунди, це не проблема. Забудьте про Ф'юрі – Усик, це мертвий бій, що взагалі нікому не цікавий».

Промоутер впевнений, що Джошуа легко здолає Ф’юрі у нинішній формі.

«Ей Джей переможе Ф'юрі за шість раундів. Відмовтеся від усього і просто зробіть Ф'юрі проти Ей Джея зараз, і я кажу вам, що Ей Джей з комфортом переможе його. Усик – Ф'юрі не відповідає рівню, ніхто не хоче цього бачити», – наводить слова Хірна Boxing Social.

  • Зазначимо, що Ф’юрі у поєдинку проти Нганну побував у нокдауні у третьому раунді, однак виграв за очками роздільним рішенням суддів;
  • Наступний бій британець проведе проти українця Усика, який володіє поясами WBA, WBO, IBF, IBO, за звання абсолюта. Цей поєдинок повинен відбутися на початку наступного року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн