Бокс

Ф’юрі на замітку: Усик укріплює своє слабке місце – відео тренування нашого чемпіона

Євген Чепур
Переглядів 536
0 голосів
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу Олександр Усик показав у своїх соціальних мережах частину підготовки до бою за всі титули надважкої ваги з Тайсоном Ф'юрі, на якій він працює над своїм слабким місцем.

З часів любительської кар’єри Олександра Усика ширилися чутки, що українець, незважаючи на всі перемоги, має слабке місце.

У поєдинку з британцем Даніелем Дюбуа, який Усик виграв нокаутом у дев’ятому раунді, наш бієць отримав удар нижче поясу та більше хвилини відходив від болючого удару. Багато хто вважає, що у цій ситуації все було за правилами, а довго українець відновлювався, тому що його слабке місце – живіт.

Олександр Усик у бою з Даніелем Дюбау після удару нижче поясу. Фото: Google

Наш чемпіон вирішив відповісти всім скептикам та показати, як він працює над цим слабким місцем.

У соціальних мережах Усика з’явилося відео, на якому під час тренування Олександру раз за разом пробивають у живіт, таким чином роблячи його сильнішим.

▶️ Відео тренування Олександра Усика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Раніше ми писали, що «Циганський король» був змушений виправдовуватися перед власними вболівальниками, а британське ЗМІ зробило відверту заяву що розсічення Тайсона.

  • Також у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу бою Усика та Ф'юрі.
  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн