«Команді без досвідчених гравців дуже складно»: Ребров розповів про молоде покоління збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
76
0 голосів
«Команді без досвідчених гравців дуже складно»: Ребров розповів про молоде покоління збірної України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Збірна України буде однією з наймолодших на цьому чемпіонаті Європи – головний тренер національної команди Сергій Ребров розповів, чи буде це проблемою.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, чи буде проблемою той факт, що національна команда буде однією з наймолодших на Євро-2024:

 «Я люблю працювати з молодими гравцями, вони виходять на поле з реальним бажанням. Проте команді без досвідчених гравців дуже складно. Молодий гравець – це про нестабільність. Досвідчені гравці допомагають молодим.

У боксі, наприклад, все залежить лише від тебе, а в футболі у тебе поруч є партнер, який готовий допомогти. Успішні команди – це команди, в яких є баланс між досвідченими і молодими гравцями», – заявив Ребров в коментарі для Forbes.

  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.
  • Зазначимо, що збірної України до кінця 2024 року проведе 12 поєдинків: три товариські гри, три матчі групового етапу Євро-2024 та шість зустрічей у рамках Ліги націй.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.