«Забобонність і психологічна підстраховка»: спортивний лікар помітив цікаву деталь у Світоліної

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
211
0 голосів
«Забобонність і психологічна підстраховка»: спортивний лікар помітив цікаву деталь у Світоліної
Еліна Світоліна. Фото: Google
Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував поєдинок Еліни Світоліної проти експершої ракетки світу Каролін Возняцкі на турнірі в Окленді з професійної точки зору.

Дмитро Бабелюк переглянув матч 1/16 фіналу турніру WTA 250 в Окленді між Еліною Світоліною та Каролін Возняцкі і своїм професійним поглядом узрів, що в українки й досі є на нозі бандаж, з котрим вона грала ще наприкінці минулого сезону. 

«Використовуючи бандаж занадто довго можна продовжити у часі відновлення так як він не дає звʼязкам набрати відповідну форму і стан. 

Вважаю, що у ситуації Еліни тут скоріше забобонність і психологічна підстраховка, аніж виступи на фоні травми», – написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

Вікторія над Возняцкі стала першою за чотири місяці для Світоліної.

Нагадаємо, що наприкінці серпня 2023 року українка виграла у Анастасії Павлюченкової в 1/32 фіналу US Open, а потім поступилася Джесcіці Пегулі.

Після американського мейджора Світоліна взяла паузу у виступах через травму гомілкостопа.

  • У другому раунді турніру в Окленді Світоліна зіграє проти Емми Радукану (Велика Британія, WTA 301), яка в 1/16 фіналу подолала Єлену Габріелу Русе (2:1 (6:3, 4:6, 7:5).