«Вона зазнала величезного тиску в соцмережах»: стало відомо, чому Костюк відмовилась від гри з росіянкою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
382
0 голосів
«Вона зазнала величезного тиску в соцмережах»: стало відомо, чому Костюк відмовилась від гри з росіянкою
Марта Костюк. Фото: Google
Один з організаторів виставкового турніру Ксав’є Коффен розповів, чому українка Марта Костюк не зіграла проти росіянки Мірри Андрєєвої, про що анонсували раніше.

Організатори виставкового турніру у Франції Négométal Open de Bourg-de-Péage розповіли, чому Марта Костюк не зіграла проти росіянки Мірри Андрєєвої:

«Новина поширилася Україною – ми б навіть не подумали шість років тому, що про наш маленький турнір говоритимуть так далеко від наших кордонів. Тоді Марта зазнала величезного тиску в соцмережах. А після розповіла нам цю новину. Після погроз, які надходять в соцмережах – їй не до гри. Вона просто хоче заспокоїтися і, перш за все, припинити отримувати погрози в соцмережах.

Очевидно, ми розчаровані, бо знаємо, що за три години до початку матчу замінити її буде дуже складно. Ми активували наші соцмережі, щоб знайти гравця, але це надто складно за такий короткий час», – йдеться у заяві, що вийшла у соціальних мережах турніру.

  • Нагадаємо, що Марта Костюк пояснювала, що організатори шукали термінову заміну Донні Векич і запропонували хороші умови, завдяки чому в українки буде можливість зробити хороший донат для наших захисників.
  • Організатори вирішили, що проти Мірри Андрєєвої гратиме французький тенісист Яніс Газуані Дюран (АТР №845).
  • Зазначимо, що Марта Костюк зіграла свій останній матч ще 4 жовтня. Тоді українка поступилась росіянці Людмили Самсонової (WTA №16) з рахунком 1:2 в рамках 1/8 фіналу хардового турніру в китайському Пекіні.