Костюк не зіграє проти російської тенісистки на виставковому турнірі: відомі причини скасування гри

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
714
0 голосів
Костюк не зіграє проти російської тенісистки на виставковому турнірі: відомі причини скасування гри
Марта Костюк. Фото: Google
Четверта ракетка України Марта Костюк не зіграє проти росіянки Мірри Андрєєвої у фіналі виставкового турніру Négométal Open de Bourg-de-Péage.

Українська тенісистка Марта Костюк (WTA №39) не зіграє проти росіянки Мірри Андрєєвої (WTA №120) в рамках виставкового турніру у Франції Négométal Open de Bourg-de-Péage.

Про це повідомили організатори змагань:

«Через причини, які не залежать від нас, та враховуючи геополітичний контекст в Україні, Марта Костюк не зможе виступити у фіналі», – йдеться в повідомленні, яке опублікували в Іnstagram-сторінці турніру.

  • Нагадаємо, що Марта Костюк пояснювала, що організатори шукали термінову заміну Донні Векич і запропонували хороші умови, завдяки чому в українки буде можливість зробити хороший донат для наших захисників.
  • Організатори вирішили, що проти Мірри Андрєєвої гратиме французький тенісист Яніс Газуані Дюран (АТР №845).
  • Зазначимо, що Марта Костюк зіграла свій останній матч ще 4 жовтня. Тоді українка поступилась росіянці Людмили Самсонової (WTA №16) з рахунком 1:2 в рамках 1/8 фіналу хардового турніру в китайському Пекіні.
  • Раніше українка опублікувала у соціальних мережах спільне фото з іншими вітчизняними зірками цього виду спорту Еліною Світоліною та Лесею Цуренко.