Українська тенісистка захотіла зіграти з російською опоненткою: четверта ракетка пояснила свою позицію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3516
0 голосів
Українська тенісистка захотіла зіграти з російською опоненткою: четверта ракетка пояснила свою позицію
Марта Костюк. Фото: Інстаграм
Четверта ракетка України Марта Костюк (WTA 39) зіграє проти росіянки Мірри Андрєєвої (WTA 57) у фіналі показового турніру Négométal Open de Bourg-de-Péage.

21-річна українка Марта Костюк прийняла рішення зіграти проти росіянки Мірри Андрєєвої у фіналі Négométal Open de Bourg-de-Péage. За словами спортсменки, можливість взяти участь у цій грі їй випала спонтанно.

«Я завтра зіграю виставковий матч у проти Андрєєвої. Я не планувала там виступати, але організатори шукали термінову заміну Донні Векич і запропонували хороші умови, завдяки чому у мене буде можливість зробити хороший донат для наших захисників».

Костюк підкреслила, що для неї ця гра цікава виключно зі спортивної точки зору.

«Звісно, я попередила організаторів про протокол: ніяких спільних фото, рукостискань і окрема церемонія нагородження. Мені цікавий матч, я розглядаю його як хорошу можливість спробувати себе в ігровому ритмі, оскільки я досить рано завершила свій сезон», – цитує Костюк Великий Теніс України.

Однак вже у неділю офіційно стало відомо, що Костюк не зіграє з Андрєєвою.

  • Зазначимо, що Андрєєва у півфіналі турніру перемогла свою колишню землячку Варвару Грачову, яка тепер виступає під французьким прапором. Матч завершився з рахунком 2:0 (6:1, 6:2);
  • Костюк свій останній матч проводила 4 жовтня проти нейтральної Людмили Самсонової (WTA 16) – 1:2 (4:6, 7:6, 5:7) в рамках 1/8 фіналу хардового турніру в китайському Пекіні.