«Я була дуже щаслива після нього»: Світоліна назвала найяскравіший матч у своїй кар’єрі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
285
0 голосів
«Я була дуже щаслива після нього»: Світоліна назвала найяскравіший матч у своїй кар’єрі
Еліна Світоліна. Фото: Google
Третя ракетка України серед жінок Еліна Світоліна розповіла про двобій на корті, який вона запам'ятала на все життя. Найбільше в пам'яті нашої співвітчизниці закарбувалася гра проти білоруски.

Еліна Світоліна підвела проміжні підсумки 2023 року. Одним з найкращих для українки за її словами був виступ на Вімблдоні, де наша співвітчизниця дійшла до 1/2 фіналу.

І саме на кортах у Великій Британії Еліна провела на її думку наразі найяскравіший матч у кар’єрі. 

«Це був виснажливий рік, мені досі важко психологічно, але я щодня знаходжу мотивацію продовжувати працювати на своєму професійному шляху.

Вімблдон, з точки зору підтримки, був неймовірним, і це справді підштовхнуло мене грати у свій найкращий теніс. Матч проти Вікторії Азаренко був одним із найяскравіших у моїй кар'єрі. Я була дуже щаслива після нього.», — цитує Світоліну британський таблоїх Daily Mail.

  • В матчі 1/8 фіналу Вімблдона Світоліна в тьох сетах вибила за борт змагань білоруску Вікторію Азеренко 2:1 (2:6, 6:4, 7:6), після чого в 1/4 подужала полячку Ігу Свьонтек і лише в 1/2 не зуміла зломити супротив чешки Маркети Вондроушової.
  • На початку вересня Еліна Світоліна заявила, що їй потрібно призупинити кар'єру, щоб відновитися.