«Зінченко, Ярмоленко, Миколенко та інші»: українська тенісистка розповіла, що має кумирів серед футболістів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1950
0 голосів
«Зінченко, Ярмоленко, Миколенко та інші»: українська тенісистка розповіла, що має кумирів серед футболістів
Надія Колб. Фото: Google
Українська тенісистка Надія Колб розповіла, кого вважає своїм кумиром у спорті, а також зізналась, що захоплюється українськими футболістами.

Надія Колб розповіла, кого вважає своїм кумиром у світі спорту:

«Перша, хто приходить в голову – це Іга Свьонтек, яка і на тенісному корті, і поза ним, незважаючи на свій юний вік, робить неймовірні речі. Також Еліна Світоліна. Попри всі складнощі вона досягає великих перемог, і при цьому має сміливість, незважаючи на хейт, нагадувати світу про війну. Для мене такі люди є більшими кумирами, ніж там якісь видатні спортсмени.

Я дуже люблю футбол, тому наші хлопці-футболісти, які досягли висот і грають на міжнародному рівні, які грають за збірну, іноді роблять дива – це теж мої кумири: Зінченко, Ярмоленко, Миколенко та інші», – сказала українська тенісистка в інтерв'ю для Sport UA.

  • Зазначимо, що нещодавно Надія та Марина Колб виграли трофей на грунтовому турнірі серії ITF W80 у Севільї, розгромивши у фіналі перший сіяний тандем Крістіни Діну (Румунія) та Сапфо Сакелларіді (Греція).
  • Для сестер Колб це був п'ятий фінал цього сезону і 29-й парний фінал на турнірах ITF. На їхньому рахунку вже є десять титулів.
  • Наприкінці червня українки стали чемпіонками турніру ITF W15 у польському Гданську.