«Ми граємо набагато краще, коли палає Кримський міст»: як ситуація в Криму впливає на сестер Колб

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
818
0 голосів
«Ми граємо набагато краще, коли палає Кримський міст»: як ситуація в Криму впливає на сестер Колб
Марина та Надія Колб. Фото: Google
Українські сестри-теністистики Марина та Надія Колб розповіли, що надає їм максимальної наснаги перед поєдинками. І мова зовсім не про протеїн чи ще якість харчові добавки.

Уродженики української Євпаторії, Марина і Надія Колб відверто зізналися, що дуже надихаються вмілою роботою ЗСУ на тимчасово окупованому півострові.

«Севастополь – це взагалі дуже військове місто, прильоти тут – це особливий кайф. Нам дуже важливо знати, що за Крим борються, за нього будуть боротися!

Також, ми помітили, що бавовна в Криму впливає і на якість нашої гри. Ми граємо набагато краще, коли палає Кримський міст, військова база рашистів або десант заходить на мис Тарханкут», – розповіла Надія Колб в інтерв’ю Sport.ua.

Минулого тижня Надія та Марина виграли трофей на грунтовому турнірі серії ITF W80 у Севільї, розгромивши у фіналі перший сіяний тандем Крістіна Діну (Румунія) / Сапфо Сакелларіді (Греція).

  • Для Надії та Марини Колб це був п'ятий фінал цього сезону і 29-й парний фінал на турнірах ITF. На їхньому рахунку вже є десять титулів.
  • Наприкінці червня українки стали чемпіонками турніру ITF W15 у польському Гданську.
  • Дев’ятого вересня дійшли до фіналу у чеському Фрідек-Містеку (ITF W25) на грунті.
  • 15 вересня зіграли у матчі за трофей у Ле-Небурі (Франція).
  • 30 вересня боролися за титул у Сантарені (Португалія).