Володько пройшла до основної сітки турніру WTA 500: це сталося вперше за майже три роки

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
233
0 голосів
Володько пройшла до основної сітки турніру WTA 500: це сталося вперше за майже три роки
Катерина Володько. Фото: Google
Дві з половиною години знадобилося Катерині Володько та китаянці Сяоді Ю, щоб з'ясувати учасника основної сітки турніру WTA 500 в Чженчжоу. В трьох сетах сильнішою виявилася українка.

Слідом за Лесею Цуренко кваліфікацію турніру WTA 500 в китайському Чженчжоу подолала і Катерина Володько. Українка в трьох сетах подужала господарку корту Сяоді Ю.

У напруженій боротьбі пройшов перший сет, по ходу якого Володько двічі поступалася, але вона все ж змогла схилити шальки терезів на свій бік та виграти сет. 

У другому сеті українка програла п'ять геймів поспіль, що вилилося у результат 3:6. Втім, у заключному, третьому сеті Володько здобула більш переконливу перемогу з рахунком 6:2. Тож саме вона вийшла до основної сітки турніру.

Теніс. WTA 500 (Чженчжоу, Китай). Кваліфікація, другий раунд.

Катерина Володько – Сяоді Ю – 2:1 (6:4, 3:6, 6:2)

  • Протягом матчу українка не здійснила жодного ейсу проти семи у суперниці та припустилася одинадцяти подвійних помилок проти двох у суперниці.
  • Як і в випадку з Цуренко, суперниця Володько у основній сітці з'ясується після закінчення кваліфікації, але точно відомо, що серед потенційних опоненток є Ангеліна Калініна.
  • Володько зіграє в основній сітці турніру WTA 500 вперше з січня 2021 року.
  • Тоді на змаганнях в Абу-Дабі Катерина зачохлила ракетку в другому раунді після поразки від Онс Жабер (1:2).