Скільки заробила Світоліна та сестри Кіченок за вихід у фінал: розкриті призові українок на турнірі в Чарльстоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4547
4 голоси
Скільки заробила Світоліна та сестри Кіченок за вихід у фінал: розкриті призові українок на турнірі в Чарльстоні
Еліна Світоліна. Фото: Google
Українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок, які грали у парному розряді на ґрунтовому турнірі WTA 500 у Чарльстоні, а також перша ракетка України Еліна Світоліна, котра виступала в одиночному розряді, попри не найкращі результати поповнили свої банківські рахунки.

Перемогти не вдалося, але виступи не були марними з точки зору поповнення свого банківського балансу. Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 17) завершила участь на ґрунтовому турнірі WTA 500 у Чарльстоні (США) на стадії 1/8 фіналу, програвши у третьому раунді Елізе Мертенс, і заробила 11,190 доларів США.

А Людмила та Надія Кіченок, які поступилися у фіналі парного розряду у Чарльстоні, за свої виступи на двох заробили $ 28,720 (14 тисяч 360 долари для кожної) та 325 очок.

На стадії 1/8 фіналу припинила участь у змаганнях Ангеліна Калініна (WTA 33), яка програла Дар'ї Касаткіній. Її чек становить 11,190 у американській валюті.

Леся Цуренко (WTA 39) та Даяна Ястремська (WTA 32), котрі синхронно поступилися в 1/32 фіналу, програвши Астрі Шармі та Магді Лінетт відповідно, отримали по $6,940.