«Насолодитися кількома кухлями холодного пива»: Світоліна розповіла, чим буде займатись після вильоту з US Open

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2042
0 голосів
«Насолодитися кількома кухлями холодного пива»: Світоліна розповіла, чим буде займатись після вильоту з US Open
Еліна Світоліна. Фото: Google
Еліна Світоліна вирішила зробити паузу у професійних виступах і детально розповіла про причини цього рішення, після того, як завершила виступи на цьогорічному відкритому чемпіонаті США.

Виділити час, якого постійно не вистачає через виснажливі тренування і участь у численних турнірах, на особисте життя, і не лише.

Семе через ці причини Еліна Світоліна вирішила зробити паузу у своїй професійній кар’єрі.

«Життя – чудова річ, але я маю визнати, що іноді воно буває занадто складним. Я постійно женуся за своєю мрією і прагну успіху. 

Легко потрапити в цей вихор життя, але серед усього цього я зрозуміла, як важливо зробити паузу, перевести подих і зробити крок назад».

Перевести подих Світоліна насамперед хоче через те, що вона вже давно є заміжньою і має дитину, а також певні проблеми зі здоров’ям.

«У мене є кілька цікавих планів! По-перше, я повернуся додому, щоб зануритися в любов і сміх зі своєю сім'єю і друзями.

Потім я займуся своїм одужанням, але при цьому знайду час, щоб розслабитися і насолодитися кількома кухлями холодного пива», – написала Світоліна на своїй сторінці в Інстаграм.

  • Еліна Світоліна на цьогорічному US Open дійшла лише до третього кола змагань, де поступилась американці Джессіці Пегулі
  • Еліна Світоліна стала єдиною з українок, яка пробилася до третього раунду одиночного розряду US Open.
  • Для Світоліної це був вже десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат вона продемонструвала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу.
  • У липні 2023 року Світоліна змогла дійти до 1/2 фіналу Вімблдону.