«Треба порадитися з лікарями»: Світоліна зробила неоднозначну заяву після провалу на US Open

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
672
0 голосів
«Треба порадитися з лікарями»: Світоліна зробила неоднозначну заяву після провалу на US Open
Еліна Світоліна. Фото: Getty Images
Українська тенісистка Еліна Світоліна після вильоту в 1/16 фіналу відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) від американки Джессіки Пегули 1:2 (4:6, 6:4, 2:6) висловилася про бажання взяти паузу.

Українка Еліна Світоліна після поразки американці Джессіці Пегулі 1:2 (4:6, 6:4, 2:6) в 1/16 фіналу US Open заявила про намір взяти тайм-аут.

«Я зараз точно не знаю, скільки часу візьму на відпочинок. Подивлюся, що порадять лікарі, поговорю зі своєю командою. Я хочу скористатися часом, щоб відновитися. Давно не бачила свою доньку, тому дуже хочу повернутися додому. Хочу продовжувати й далі, але для цього мені потрібно бути здоровою».

Також Світоліна висловилася про свою суперницю Пегулу та оцінила її шанси подолати бар’єр чвертьфіналу, US Open, який поки їй не підкорюється.

«Думаю, що для неї також грати вдома – це щось особливе. Вона щоразу показує свою найкращу гру. Пегула демонструє високі результати, виграла Монреаль кілька тижнів тому, тож... Я думаю, що вона готова зробити ще один крок уперед», – наводить слова Світоліної видання Великий Теніс України.

  • Зазначимо, що Світоліна залишалася останньою українкою в індивідуальному розряді змагання;
  • З наших дівчат боротьбу у парному розряді US Open продовжить лише Марта Костюк, яка 4 вересня з румункою Єлено Габріелою Русе проведе матч 1/8 фіналу парного розряду проти американок: кривдниці Світоліної Пегули та Коко Гофф.