«Я не можу тренуватися, як у молодості»: Світоліна розповіла про своє здоров'я

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
520
0 голосів
«Я не можу тренуватися, як у молодості»: Світоліна розповіла про своє здоров'я
Еліна Світоліна, фото: Google
Еліна Світоліна поділилася новинами про здоров'я після травми спини. Світоліна розповіла, що вже не може тренуватися як раніше.

Перша ракетка України Еліна Світоліна поділилася новинами про своє здоров'я. Українка розповіла про травму спини.

«Коли я знялася з Дохи, то вирішила відразу полетіти в Дубай, підготуватися до турніру. Почувалася нормально, але за кілька днів до початку змагань знову почала боліти спина. Я все ж вирішила виступити там, бо вже дуже хотілося знову грати турніри. Довелося приймати знеболювальні, щоб хоч якось грати. 

Зараз почуваюся нормально. Ми йдемо день за днем, дивимося, як спина реагує на матчі, на тренування. Звичайно, дуже непросто зараз, тому що я не можу тренуватися, як у молодості, коли я тренувалася по три години. Зараз максимум годину-півтори», – сказала Світоліна в коментарі BTU.

  • Світоліна (WTA №17) успішно стартувала на хардовому турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США). У 1/32 фіналу українка у трьох сетах переграла Катерину Синякову (Чехія, WTA №41).
  • Еліна провела свій 13-й матч у цьому році. На її рахунку лише дві  поразки (від Коко Гофф та Іги Свьонтек), а також одна  відмова від матчу проти Лінди Носкової на Australian Open.