Сестри Кіченок вилетіли з парного розряду US Open: Людмила та Надія виграли лише один сет на двох

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
358
0 голосів
Сестри Кіченок вилетіли з парного розряду US Open: Людмила та Надія виграли лише один сет на двох
Сестри Людмила та Надія Кіченок. Фото: Google
Для Людмили та Надії Кіченок парний розряд US Open закінчився на стадії другого раунду. Пари сестер не змогли подолати даний бар’єр та залишили турнір.

Українок у парному розряді US Open поменшало. Дуети сестер Людмили та Надії Кіченок не змогли подолати другий раунд та залишили турнір.

Пара Людмили та латвійки Єлєни Остапенко в двох сетах програла «нейтральним» Еліні Аванесян та Каміллі Рахімовій. В першому сеті дует Кіченок / Остапенко був близький до того, щоб відігратися з 0:4, але перемогу з рахунком 6:4 святкували суперниці.

В другому сеті була зафіксована нічия 6:6 і на тай-брейках сильнішими виявилася «нейтральна» пара.

У матчі сестри Людмили Надії та американки Даніель Роуз Коллінз проти Татьяни Марії та нідерландки Аранчі Рус інтрига жила до заключного сету.

До передостаннього гейму першої партії тенісистки підходили з рахунком 4:4, але два заключних гейми таки піддалися суперницям Кіченок. В другому сеті вже пара Надії змогла взяти реванш з результатом 6:3.

В заключному, третьому сеті Марія / Рус знову взяли два заключних гейми за нічийного рахунку 5:5 та здобули путівку до наступного раунду.

Теніс. US Open. Парний розряд (жінки). Другий раунд.

Людмила Кіченок / Єлєна Остапенко – Еліна Аванесян / Камілла Рахімова – 0:2 (6:4, (4)6:7(7)

Надія Кіченок / Даніель Роуз Коллінз – Татьяна Марія / Аранча Рус – 1:2 (4:6, 6:3, 5:7).

  • До третього раунду з українок пробилася лише Марта Костюк, яка в парі з румункою Єлєною Габріелою Русе розгромила дует «нейтральної» Ірини Хромачової та австралійки Дарії Севілл (6:2, 6:2).
  • Раніше до третього раунду одиночного розряду вийшла Еліна Світоліна.