Світоліна вийшла до третього раунду US Open: українка здобула вольову перемогу над російською тенісисткою

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
810
0 голосів
Світоліна вийшла до третього раунду US Open: українка здобула вольову перемогу над російською тенісисткою
Еліна Світоліна, фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна (№26 WTA) вийшла до третього раунду на Відкритому чемпіонаті США. У другому раунді українка перемогла росіянку Анастасію Павлюченкову (№98 WTA).

Еліна Світоліна здобула другу поспіль перемогу на US Open.

Українка перемогла росіянку Павлюченкову у другому колі. Рахунок зустрічі – 5:7, 6:4, 6:4.

Це був шостий матч між тенісистками, Еліна зрівняла рахунок особистих зустрічей, здобувши свою третю перемогу над суперницею.

Для нашої тенісистки це був восьмий матч на стадії другого кола US Open у кар'єрі, вона всьоме перемогла. Світоліна виграла шостий матч поспіль проти російських тенісисток.

  • У наступному раунді українка зіграє проти Джессіки Пегули (№3 WTA). 
  • Для Світоліної це десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат вона показала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу. У липні 2023 року Еліна дійшла до півфіналу Вімблдону. По двічі українка ставала чвертьфіналісткою Australian Open, а на Roland Garros їй вдавалося вийти до 1/4 фіналу чотири рази.
  • Еліна також стала єдиною з українок, хто пробився до третього раунду одиночного розряду. Леся Цуренко не змогла взяти бодай сет у грі проти росіянки Єкатєріни Александрової.
  • З одиночного розряду раніше вилетіла Марта Костюк. Також у першому раунді змагань програли Ангеліна Калініна та Катерина Байндль.