Суркіс не стримався після перемоги Магучіх на Олімпіаді 2024 – заява президента Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
8177
2 голоси
Суркіс не стримався після перемоги Магучіх на Олімпіаді 2024 – заява президента Динамо
Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував здобуття українською легкоатлеткою Ярославою Магучіх золотої медалі у стрибках у висоту на Олімпіаді.

Вчора, 4 серпня, Ярослава Магучіх принесла Україні золоту медаль у стрибках у висоту. Наша співвітчизниця підкорила висоту у два метри.

Ігор Суркіс відреагував на звитягу спортсменки, відзначивши, що своєю перемогою Магучіх довела, що українці – це народ переможців.

«Золото Ярослави Магучіх – історична, славетна перемога українського спорту, яка особливо цінна у наш скрутний час, коли наші спортсмени тренуються у незвичних умовах, коли такі успіхи дуже важливі для нашого народу.  

Це золото - яскравий доказ, що наш народ – народ переможців, який неможливо зламати. Такі успіхи наших спортсменів, які бачить весь світ, привертають увагу міжнародної спільноти до нашої країни».

Також президент Динамо побажав нашим медалістам на ОІ-2024 у Парижі перемог на спортивних аренах та у війні з Росією.

«Бажаю нашим олімпійським призерам енергії, здоров’я, наснаги, сили духу аби і надалі прославляти Україну, а також - миру, спокою та якомога швидшого завершення війни нашою головною Перемогою!».

Нагадаємо, що золото Магучіх стало другим для України на Олімпійських іграх-2024 після тріумфу шаблісток Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Юлії Бакастової в командному турнірі з фехтування.