Хижняк відмовився спілкуватися з пресою на Олімпіаді: Сосновський відреагував на рішення боксера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
816
1 голос
Хижняк відмовився спілкуватися з пресою на Олімпіаді: Сосновський відреагував на рішення боксера
Олександр Хижняк. Фото: Google
Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський прокоментував рішення Олександра Хижняка відмовитися від спілкування з пресою на Олімпіаді у Парижі.

Вчора прес-аташе НОК України Максим Чеберяка повідомив, що Олександр Хижняк не буде спілкуватися з пресою, а замість нього це робитиме Дмитро Сосновський. 

«Після медального бою, або, борони Боже, у разі поразки, він, звичайно, поспілкується з представниками ЗМІ. Сьогодні та в наступних раундах підсумки бою зможе прокоментувати головний тренер Дмитро Сосновський. Просимо з розумінням поставитися до ситуації!», – сказав Чеберяка на пресконференції.

Сосновський заявив, що після того, як Хижняк проведе всі поєдинки на ОІ-2024, то він поспілкується з журналістами.

«Хижняк не відмовляється спілкуватися з пресою, він просто просить, і я всіх прошу. Коли закінчаться бої, він з усіма поспілкується. Його бій з Акіловим потрібно аналізувати. Я його зараз декілька разів перегляну, батько Хижняка перегляне. Дещо було добре. 

Саша є Саша, в нього свій стиль ведення бою і він його так веде. Дещо вдалося, дещо не вдалося, потрібно аналізувати. Треба пробувати, але в нього є на то обʼєктивні причини – в нього велика перерва», – сказав фахівець у коментарі Трибуні.

Нагадаємо, що у вівторок, 30 липня, відбувся поєдинок 1/8 фіналу боксерську турніру на Олімпійських Іграх у ваговій категорії до 80 кг між українцем Олександром Хижняком та угорцем Пилипом Акіловим, у якому перемогу здобув наш спортсмен.