Мессі розчарував хавбека збірної України на ОІ-2024: чим легендарний футболіст не догодив гравцю команди Ротаня

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
942
1 голос
Мессі розчарував хавбека збірної України на ОІ-2024: чим легендарний футболіст не догодив гравцю команди Ротаня
Ліонель Мессі. Фото: Google
Півзахисник олімпійської збірної України Олег Федор поділився очікуванням від поєдинку проти команди Аргентини та згадав про головну зірку «альбіселесте» Ліонеля Мессі, який не приїхав на ОІ-2024.

Сьогодні, 30 липня, олімпійська збірна України зіграє ключовий поєдинок на груповій стадії ОІ-2024 проти збірної Аргентини. Саме у матчі з командою Хав’єра Маскерано вирішиться, проб’ється чи ні до 1/4 фіналу синьо-жовта дружина.

Півзахисник команди Руслана Ротаня Олег Федор, говорячи про цей матч, з розчаруванням нагадав, що у складі Аргентини нині відсутній восьмиразовий володар «Золотого м’яча» Ліонель Мессі, про зустріч із яким на футбольному полі він мріяв до початку Олімпіади.

«Дійсно очікували (зустрітися з Мессі), бо я думаю, що у кожного футболіста є заповітна мрія зіграти проти, я б сказав, короля футболу та такої світової зірки. Ми розчарувалися трошки, коли дізналися, що він не приїде на Олімпіаду», –  розповів Федор в інтерв'ю сайту Збірна.

Нагадаємо, що у першому турі групового етапу Україна програла Іраку (1:2), а у другому поєдинку на ОІ-2024 переграла Марокко (2:1).

  • Поєдинок Україна (U-23) – Аргентина (U-23) буде зіграно сьогодні, 30 липня. Початок гри у Ліоні о 18:00 за київським часом.
  • У паралельному матчі квартету В Марокко у Сент-Етьєні мірятиметься силами з Іраком.