«Такого я ще не бачив за всю свою кар’єру»: матч суперників України на Олімпіаді шокував легенду Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3963
2 голоси
«Такого я ще не бачив за всю свою кар’єру»: матч суперників України на Олімпіаді шокував легенду Шахтаря
Ніколас Отаменді та суддя Нюберг. Фото: Google
Колишній захисник національної збірної України, донецького Шахтаря та ще кількох вітчизняних ФК Олександр Кучер шокований рівнем суддівства у поєдинку першого туру групового етапу Олімпіади-2024 року між Марокко та Аргентиною (2:1).

Олександр Кучер оцінив рівень суддівства у поєдинку другого туру групового етапу Олімпіади-2024 між збірними України та Марокко (2:1). Колишній оборонець синьо-жовтої дружини претензій до рефері з Гондурасу не має жодних.

«Пенальті був. Суддя його не поставив одразу, а ретельно переглянув відеоповтор й лише після цього вказав на позначку та ще й показав пряму червону Салюку. Обидва рішення правильні, жодних питань. 

Загалом по матчу особливо спірних моментів не було, тож зі своєю роботою арбітр впорався якщо не на відмінно, то точно добре».

Натомість у попередньому матчі за участі Марокко суддя, як-то кажуть чудив. Кучер говорить, що такого скільки у футболі перебуває ще не бачив.

«В матчі Марокко – Аргентина була трешова ситуація. Такого я ще не бачив за всю свою кар’єру, що там відбувалося з зарахованим, а потім незарахованим голом і дограванням через дві години. 

І є ж на Олімпіаді відеоповтори. Однак для деяких суддів, схоже, потрібно на кожен ВАР ще один ВАР», –  розповів Кучер в інтерв'ю нашим колегам з сайту «Український футбол».

Нагадаємо, що у першому турі групового етапу Україна програла Іраку (1:2), а у другому поєдинку на ОІ-2024 переграла Марокко (2:1).

Sport-express.ua вже проаналізував, що потрібно Україні для виходу у плей-оф Олімпіади 2024, розібравши всі розклади перед матчем з Аргентиною.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Україна (U-23) – Марокко (U-23) дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Календар групи В

30 серпня

  • Україна – Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко – Ірак (18:00, Ніцца)