«Це подвійне покарання»: Ротань відреагував на першу в історії України перемогу на футбольній Олімпіаді

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
785
2 голоси
«Це подвійне покарання»: Ротань відреагував на першу в історії України перемогу на футбольній Олімпіаді
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань висловився після перемоги над командою Марокко (2:1) у рамках другого туру групового етапу Ігор-2024.

Керманич олімпійської збірної України Руслан Ротань прокоментував перемогу своїх підопічних над Марокко (2:1) в другому турі Ігор-2024. Для синьо-жовтих цей тріумф став першим в історії на ОІ.

«Потрібно віддати належне нашим хлопцям, які добре налаштувалися. Навіть коли залишилися у меншості – ми прагнули результату, билися за нього. Вони заслужили на нього, 100%. Це лише зрівняло шанси наші. У нас є останній матч у групі, де ми не маємо дивитися, проти кого граємо».

Ротань також висловив незадоволення суддівством. На його думку, рефері не мав вилучати Володимира Салюка за фол у власному штрафному майданчику, за що і так було призначено пенальті.

«Це подвійне покарання. Вважаю, що арбітри повинні обмежуватися цим [пенальті без червоної картки]. Ви ж знаєте, як судять на цих Олімпійських іграх: якщо у першому матчі ставлять таке пенальті – то не треба питань ставити», – сказав коуч у коментарі Суспільне Спорт.

  • Україна нині посідає третє місце в групі, маючи три набрані очки;
  • У третьому турі підопічні Ротаня зіграють проти Аргентини у вівторок, 30 липня. Зустріч розпочнеться о 18:00 за Києвом.