Турнірна таблиця України на Олімпіаді після перемоги над Марокко: ситуація знайома Реброву і Ко на Євро

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
10462
10 голосів
Турнірна таблиця України на Олімпіаді після перемоги над Марокко: ситуація знайома Реброву і Ко на Євро
Боротьба Валентина Рубчинського та Абде Еззальзулі. Фото: УАФ
Поєдинками у Сент-Етьєні між Україною та Марокко (2:1) та у Ліоні між Аргентиною й Іраком (3:1) завершився другий тур групового етапу олімпійського турніру 2024 у групі В.

Усе вирішиться в останніх поєдинках. Мова про турнірну ситуацію у квартеті В, де виступає олімпійська збірна України, після матчів другого туру групового етапу ОІ.

Спершу сьогодні грали аргентинці, які пригнічені поразкою від Марокко (1:2) в турі номер один, відірвалися на Іраку, відвантаживши три голи азіатам і пропустивши лише один, святкували впевнену вікторію (3:1).

Після гри у Ліоні, у другому поєдинку кварту В, вже знаючи про перемогу підопічних Хав’єра Маскерано, зустрічалися Україна та Марокко. Команда Руслана Ротаня продемонструвала шалену волю до перемоги і здолала опонентів навіть граючи у меншості (2:1). Героєм синьо-жовтих став нападник львівського Руха Ігор Краснопір.

Зауважимо, що перед останнім туром групового етапу Олімпійського футбольного турніру, розклади у квартеті, де виступає Україна, дуже нагадують ті, що були на Євро-2024. Наша національна команда також перед вирішальною битвою мала порівну очок (по три) з усіма своїми опонентами.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Україна (U-23) – Марокко (U-23) дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Турнірна таблиця групи В після двох турів

Календар групи В

  • Україна – Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко – Ірак (18:00, Ніцца)