Україна розпочала виступ на Олімпіаді у стрільбі з лука: який результат показала Марченко у кваліфікації

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
170
1 голос
Україна розпочала виступ на Олімпіаді у стрільбі з лука: який результат показала Марченко у кваліфікації
Вероніка Марченко. Фото: Google
За день до офіційного відкриття Олімпіади у Парижі розпочалися змагання у кваліфікації жіночої стрільби з лука. У першому раунді турніру участь взяла й українка Вероніка Марченко.

Українка Вероніка Марченко пробилася 1/32 фіналу у змаганнях із жіночої стрільби з лука. Сталося це за підсумками кваліфікації, яка відбулася сьогодні, 25 липня.

Після першої третини змагань Марченко йшла на 33-му місці, маючи у активі у 218 залікових очок. Наша співвітчизниця чотири рази влучила у десятку та у її внутрішнє коло.

Перед стартом другої половини кваліфікації Марченко відіграла ще три позиції і відставання українки від топ-20 складало лише два очки.

Ще на три позиції догори Вероніка піднялася після заключної третини змагань. У сьомому раунді Марченко закрила дві десятки та ще двічі влучила у її внутрішнє коло.

У підсумку Марченко посіла 25-те місце — закінчила кваліфікаційний раунд з 657 очками. 

Таким чином наша спортсменка пробилась до 1/32 фіналу, де її суперницею стане 19-річна представниця Китайського Тайбею Лі Чай Ци.

  • Перші раунди на вибування у жіночій стрільбі з лука відбудуться у вівторок, 30 липня.
  • 31-річна Марченко втретє стартувала на Олімпійських іграх-2024. На двох попередніх Олімпіадах вона займала 17-те місце в індивідуальному турнірі.