«Голова обертом»: названо ідеальний склад олімпійської збірної України – Ротань про таке може тільки мріяти

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
123
1 голос
«Голова обертом»: названо ідеальний склад олімпійської збірної України – Ротань про таке може тільки мріяти
Руслан Ротань. Фото: Google
Експерт із юнацького та молодіжного футболу Андрій Кудирко назвав склад олімпійської збірної України на ОІ-2024, який він вважає найсильнішим та ідеальним.

Олімпійська збірна України сьогодні, 24 липня, стартує на ОІ-2024 у Парижі поєдинком проти команди Іраку. Головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань раніше не одноразово казав, що багато клубів відмовилися відпускати своїх гравців на змагання.

Андрій Кудирко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «‎Український футбол» назвав ідеальний, на його думку, склад олімпійської збірної України на турнірі. 

«У воротах – Трубін (Бенфіка) або Нещерет (Динамо), в центрі захисту на вибір – Забарний (Борнмут), Батагов (Зоря), Салюк (Чорноморець), Дідик (Рух), справа – Крупський (Ворскла) або Сич (Рух), зліва – Вівчаренко (Динамо) або Мартинюк (Олександрія)».

Фахівець відзначив, що у півзахисті нашої команди солідний вибір з гравців, згадавши про Михайла Мудрика та Георгія Судакова, які не поїхали у Париж.

«Півзахист – тут просто голова обертом: Судаков, Очеретько (Шахтар), Мудрик (Челсі), Ярмолюк (Брентфорд), Рубчинський, Михайленко, Брагару, Бражко, Волошин (всі – Динамо). Трохи менше варіантів в атаці, але і там – Сікан (Шахтар), Ванат (Динамо), Краснопір (Рух).

І всі вони – 2001 року народження та молодші».

  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 24 липня по 11 серпня.
  • Суперниками наших хлопців на груповому етапі ОІ будуть збірні Аргентини, Марокко та Іраку.

Календар групи В

24.07.2024

  • Аргентина – Марокко (16:00, Сент-Етьєн)
  • Ірак – Україна (20:00, Ліон)

27.07.2024

  • Аргентина – Ірак (16:00, Ліон)
  • Україна – Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

  • Україна – Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко – Ірак (18:00, Ніцца)