«Претензії помилкові»: голова української федерації спортивного покеру спростував арешт і склав повноваження

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
298
0 голосів
«Претензії помилкові»: голова української федерації спортивного покеру спростував арешт і склав повноваження
Сергій Єфіменко. Фото: Всеукраїнська федерація спортивного покеру
Президент Всеукраїнської федерації спортивного покеру України Сергій Єфименко виступив з офіційною заявою щодо судової справи проти себе, про яку нещодавно повідомили ЗМІ.

Голова Всеукраїнської федерації спортивного покеру Сергій Єфіменко прокоментував ситуацію із врученою йому підозрою щодо незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор.

ЗМІ раніше повідомляли про те, що Єфіменка було взято під варту. Виявилося, що він на свободі та вирішив пролити світ на ситуацію.

«На сьогодні ми схильні вважати, що претензії правоохоронців є помилковими, що пов'язано з незакінченим досудовим розслідуванням та тим, що ще не зібрані всі докази. Віримо, що в разі об'єктивного розслідування претензії до Федерації, мене особисто та клубів спортивного покеру будуть зняті».

На час розслідування Єфименко все ж таки вирішив скласти з себе повноваження керівника федерації. Також він заявив, що організацією були тимчасово анульовані усі акредитації, виданні клубам спортивного покеру.

При цьому, за словами Єфименка, цей форс-мажор не повинен вплинути на календар змагань 2024 року.

«Заплановані відповідно до календарного плану змагання всі будуть проводитись по графіку: Чемпіонат України, Кубок України, Ліга Матчпокеру. Так само і збірна продовжить виступи на міжнародній арені», – заявив Єфименко у зверненні на YouTube-каналі USPF Ukraine.

  • Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ, 23 січня БЕБ (Бюро економічної безпеки України) було викрито мережу підпільних покер-клубів у Києві, Харкові та Одесі;
  • За версією слідства, група осіб під виглядом діяльності «Клубу спортивного покеру» проводила заборонені азартні ігри – кеш-гру в покер.