Росіяни вбили чемпіона України та представника нашої збірної: трагічна новина з фронту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
280
0 голосів
Росіяни вбили чемпіона України та представника нашої збірної: трагічна новина з фронту
Федір Єпіфанов. Фото: Національна федерація фехтування України
На фронті загинув український фехтувальник-рапірист, член національної збірної України, неодноразовий призер всеукраїнських змагань Федір Єпіфанов.

Чергова моторошна новина з фронту. Стало відомо про загибель українського фехтувальника Федіра Єпіфанова. Трагічну звістку повідомили в Національній федерації фехтування України.

Єпіфанов пішов боронити Україну від перших днів повномасштабного вторгнення військ росії на територію України, призупинивши на цей час свою спортивну кар'єру. Тоді хлопцю виповнилося лише 18 років. 

«Усе його життя було попереду, якби не російські загарбники, що й розпочали цю кровопролитну війну. Ніколи не пробачимо. 

Федерація фехтування України висловлює співчуття батькам, брату, рідним і близьким Федора Єпіфанова», — йдеться в дописі ФФУ.

  • Федір Єпіфанов був чемпіоном і призером всеукраїнських змагань із фехтування на рапірах, членом національної збірної України та майстром спорту. 
  • Він здобував освіту в Олімпійському фаховому коледжі імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання та спорту України в місті Києві.