Українські фехтувальниці здобули «бронзу» Кубку світу: деталі другої поспіль нагороди для команди

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
289
0 голосів
Українські фехтувальниці здобули «бронзу» Кубку світу: деталі другої поспіль нагороди для команди
Збірна України з фехтування. Фото: НОК України
Жіноча збірна України з фехтування на шпагах здобула «бронзу» на етапі Кубка світу в канадському Ванкувері. У поєдинку за третє місце наші шпажистки перемогли суперниць з Південної Кореї з рахунком 37:36.

Жіноча збірна України здобула бронзові нагороди Кубку світу з фехтування на шпагах, що проходить у канадському Ванкувері.

Нашу команду представляли  Влада Харькова, Олена Кривицька, Джоан Фейбі Бежура та Інна Бровко.

У чвертьфіналі Україна зустрілась проти бронзових медалісток токійської Олімпіади-2020 – збірної Італії. Поступаючись впродовж усього поєдинку, українки зуміли вирвати перемогу з рахунком 43:38.

У півфіналі змагань українська команда зустрілась проти американок, яким поступилась у напруженому та рівному півфінальному протистоянні (43:45).

Далі на збірну України очікував матч за третє місце проти першого номера світового рейтингу команди Південної Кореї, який став повторенням переможного для нас фіналу Кубку світу в італійському Леньяно.

Зустріч завершилася у додаткову хвилину і долю її вирішив один укол – 37:36 на користь українок.

Відзначимо, що Україна є найкращою командою Європи, яка наразі не здобула пряму путівку на Ігри-2024, відтак претендує на олімпійську ліцензію за континентальною квотою.