«Хотілося б, щоб цей результат був не найкращим»: Гераскевич прокоментував шосте місце етапу Кубка світу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
278
0 голосів
«Хотілося б, щоб цей результат був не найкращим»: Гераскевич прокоментував шосте місце етапу Кубка світу
Владислав Гераскевич. Фото: Google
За словами скелетоніста Владислава Гераскевича, шосте місце на етапі Кубка світу для нього – не межа і він ставить перед собою мету вибороти медаль.

Скелетоніст Владислав Гераскевич прокоментував свій результат на етапі Кубка світу у китайському Яньцині, де українець посів шосте місце.

За словами самого спортсмена, підсумком він задоволений:

«Результатом ми дуже задоволені. Повторення найкращого результату в кар'єрі. Дуже важкі були тренувальні тижні, дещо не виходило. Дуже багато змін було і в літній підготовці, але, як бачимо, все пішло на користь».

Як зазначив Владислав, він та його тренер бачать, що його результати стають все краще:

«Другий заїзд показав, що і старт стає кращим, і пілотування залишається на тому ж дуже високому рівні. Дещо для себе знайшли в техніці, і це вилилося в дуже непоганий результат на початку сезону».

У коментарі Суспільне Спорт Гераскевич також поділився цілями на поточний сезон: 

«Мета — показати хороші результати. Також у цьому сезоні дуже багато планів щодо тестування нового екіпірування, нових скелетонів, нових ковзанів. Тому цілі — це відтестувати, знайти своє, ще покращити те, що є, і показати ще кращі результати.

Цього сезону хотілося б, звичайно, вибороти медаль. Ще покращити ці результати, які ми маємо на сьогодні, щоб шосте місце було не найкращим у сезоні, щоб в нас були ще кращі результати».
  • Наступний етап Кубка світу відбудеться 8 грудня у французькому Ла-Плані.
  • Попередній сезон Кубка світу Гераскевич закінчив на 13-му місці в загальному заліку, потрапивши одного разу до топ-10 – посів десяте місце на першому етапі в канадському Вістлері.
  • Найкращим результатом українця в кар'єрі на Кубку світу було шосте місце на етапі в латвійській Сігулді у сезоні 2021/22.
  • Гераскевич – дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор: у 2018 році він посів 12-те місце, а в 2022-му став 18-м.