Гераскевич фінішував у топ-6 на Кубку світу зі скелетону: українець повторив найкращий результат у кар'єрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
304
0 голосів
Гераскевич фінішував у топ-6 на Кубку світу зі скелетону: українець повторив найкращий результат у кар'єрі
Владислав Гераскевич. Фото: Google
Український скелетоніст Владислав Гераскевич повторив найкращий результат у кар'єрі, фінішувавши шостим на першому етапі Кубка світу, що відбувся в китайському Яньцині.

Владислав Гераскевич посів шосте місце на першому етапі сезону в китайському Яньцині. Український скелетоніст повторив найкращий результат у кар'єрі на рівні Кубка світу з бобслею та скелетону.

У першому заїзді Гераскевич фінішував восьмим, показавши час 1:01.48 хвилини з відставанням від лідера у 0.77 секунди. Проте у другому заїзді українець продемонстрував результат 1:00.95, піднявшись одразу на дві позиції.

Фінальний час Владислава Гераскевича – 2:02.43 хвилини. Українець посів загальне шосте місце, а переможцем етапу став німецький скелетоніст Крістофер Гроттер.

  • Наступний етап Кубка світу відбудеться 8 грудня у французькому Ла-Плані.
  • Попередній сезон Кубка світу Владислав Гераскевич закінчив на 13-му місці в загальному заліку, потрапивши одного разу до топ-10 – посів десяте місце на першому етапі в канадському Вістлері.
  • Найкращим результатом українця в кар'єрі на Кубку світу було шосте місце на етапі в латвійській Сігулді у сезоні 2021/22.
  • Владислав Гераскевич – дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор: у 2018 році він посів 12-те місце, а в 2022-му став 18-м.