«Сподіваюся, ніхто нас не зіб’є по дорозі»: Геращенко розповіла про свої відчуття перед початком війни

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
229
0 голосів
«Сподіваюся, ніхто нас не зіб’є по дорозі»: Геращенко розповіла про свої відчуття перед початком війни
Ірина Геращенко, фото: Google
Українська легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла про свої відчуття перед 24 лютого 2022 року, коли почалася повномасштабна війна.

Ірина Геращенко розповіла про початок повномасштабної війни.

«Перед тим, як відбулося повномасштабне вторгенння 24 лютого, я не хотіла в це вірити. Я була на змаганнях за кордоном, там ще були представники Росії. Я мала летіти додому і ще говорила: «Сподіваюся, я додому долечу, ніхто нас не зіб’є по дорозі». Я реально не хотіла в це вірити.

Зрозуміла, що щось точно буде, коли нам за день відмінили чемпіонат України в Сумах. Нам сказали здавати квитки. Напередодні, коли чоловік був у Бахмуті на зборі, він ще тоді працював у Міністерстві спорту, я казала йому: «Коли збір закінчиться? Коли ти приїдеш додому?». Мені було так страшно. Я не хотіла в це вірити», – сказала Геращенко в коментарі для ютуб-каналу Слави Варди.

  • Українська стрибунка у висоту закінчила чемпіонат світу з легкої атлетики у Будапешті на п’ятому місці. Легкоатлетка раніше розповіла про те, чому результат у фіналі був саме таким.
  • Найбільшим досягненням на міжнародних змаганнях для стрибунки залишається «срібло» чемпіонату Європи в приміщенні 2021 року.