«Я вже реально сміюся»: Юлія Левченко розповіла, як іноземці плутають її з Магучіх та Геращенко

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
816
0 голосів
«Я вже реально сміюся»: Юлія Левченко розповіла, як іноземці плутають її з Магучіх та Геращенко
Юлія Левченко, фото: Google
Українська легкоатлетка Юлія Левченко розповіла кумедну історію про те, як іноземні вболівальники плутають її з Ярославою Магучіх та Іриною Геращенко.

Юлія Левченко розповіла, як її плутають з Ярославою Магучіх та Іриною Геращенко.

«Є такі фанати легкої атлетики, в Європі їх дуже багато. І вони перед готелем, наприклад, підходять дуже часто з фотокартками вже роздрукованими, щоб взяти автограф. Вони готуються по повній. Дуже часто вони підходять до мене з фото Ярослави Магучіх. Думаю: «Ну ок, у нас обох біляве волосся, буває».

Але іноді я вже реально сміюся, коли приносять дві фотокартки і думають, що це одна людина, або ще щось. І я одного разу навіть запитала. Беру фотку й кажу: «Дивіться, це що одне обличчя?» І вони кажуть: «Так». До мене підходили з фотокарткою Ірини Геращенко! Я кажу: «Добре, Яся, але Іра – брюнетка!», – сказала Левченко в коментарі для ютуб-каналу «Слава Варда».

  • У межах восьмого етапу Діамантової ліги у польській Сілезії Юлія Левченко виконала олімпійський норматив 1.97 метра зі стрибків у висоту. За Діамантову лігу 2023 року українська легкоатлетка заробила 10 250 доларів.
  • Юлія також посіла п'яте місце на чемпіонаті Європи у приміщенні та 17 місце на світовій першості.