П'ять медалей серед дорослих та стільки ж серед юнаків: результати збірної України на Євро з акробатики

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
263
0 голосів
П'ять медалей серед дорослих та стільки ж серед юнаків: результати збірної України на Євро з акробатики
Українська команда зі спортивної акробатики. Фото: Українська федерація гімнастики
Завершився чемпіонат Європи зі спортивної акробатики. Українська команда на турнірі здобула 10 нагород: п'ять серед дорослих та п'ять серед юніорів.

З 16 по 22 жовтня в болгарському місті Варна проходив чемпіонат Європи зі спортивної акробатики. Українська команда здобула на турнірі 10 нагород.

П'ять медалей (чотири «срібла» та «бронза») здобули дорослі спортсмени:

  • У жіночих групових змаганнях Аліна Пугач, Каріна Островська та Еліна Козачанська посіли третє місце у балансовій вправі.
  • У чоловічих групах Станіслав Кукурудза, Юрій Пуш, Юрій Савка і Тарас Яруш стали другими у динамічній вправі.
  • Дует Богдана Іваника та Анастасії Семенович виграв три «срібла» в змаганнях серед змішаних пар – у балансовій вправі, динамічній вправі та багатоборстві.

Також п'ять медалей (три «золота», одне «срібло» та «бронза») здобули юніори:

  • У жіночих парах дует Рузанни Вечерук та Ангеліни Чернявської переміг у динамічній вправі та посів третє місце у балансовій вправі.
  • Дует Івана Лабунця та Єфросинії Кривицької виграв два «золота» – у балансовій вправі та багатоборстві, а також «срібло» у динамічній вправі.
  • У змаганнях чоловічих пар Єгор Вінник та Павло Куюнка стали другими у динамічній вправі та багатоборстві, а також показали третій результат у балансовій вправі.